Интернет-библиотека NemaloKnig.info: читай-качай!

Лор Питакъс - книги автора

Творчество автора (Лор Питакъс) представлено в следующих жанрах: Проза, Проза
Загрузка...

 Название  Серия  Жанр
обложка книги Аз съм номер четири Аз съм номер четири

Джон прилича на обикновен тийнейджър, но не се подлъгвайте по външността му. Той крие дълбока тайна, която не може да сподели и с най-близките си приятели. Тайна, която му е трудно да издаде дори пред момичето, в което е влюбен. Джон трябва да оцелее на всяка цена, защото от неговата съдба зависи бъдещето на две планети — Лориен, райското кътче в космоса, от което той идва, и Земята. Залозите са високи — трима от неговия вид вече са мъртви. Джон е номер четири. Той е следващият.Зад псевдонима Питакъс Лор се крият двама души — вече утвърдилият се автор Джеймс Фрей и дебютиращият Джоуби Хюз. Фрей е натрупал в биографията си три бестселъра, но на българският книжен пазар се появява за пръв път едва сега с „Аз съм номер четири“, книга първа от „Заветите на Лориен“. Трилърът, който стига до седмо място в класацията на „Ню Йорк Таймс“ за най-продавани книги, пък е първи проект за Хюз, завършил творческо писане в Колумбийския университет. В момента двамата писатели работят по останалите пет книги от предвидената сай-фай сексталогия, които ще излизат и на голям екран. Продуцент на филма „Аз съм номер четири“ е не друг, а легендата в киноиндустрията Майкъл Бей, режисьор е Ди Джей Карузо, а в главните роли ще видим звезди като Алекс Петифър, Тимъти Олифант, Тереса Палмър.

Проза, Проза  

Поиск книг, авторов и серий книг от Яндекса:

Схожие по жанру новинки месяца

 •  След. Укус куфии
   Шевцова Ангелина
   Проза, Проза

  В Москве орудует маньяк по кличке «Органист». На его счету уже 15 трупов с похищенными органами. И снова пропадает ребенок!

  МВД решает создать новую экспериментальную лабораторию ФЭС. Полковник Рогозина получает особые полномочия и формирует уникальную команду. Вскоре, в крови жертв, криминалисты выявляют яд редкой змеи — Куфии. А еще в Москве обнаружена секта, использующая этот яд для своих обрядов. Есть ли между ними связь? Или это случайное совпадение?

  Успеют ли эксперты спасти пропавшую девочку или Органист вновь ускользнет?

 Жанры книг