Интернет-библиотека NemaloKnig.info: читай-качай!

Дозоа Гарднър - книги автора

Творчество автора (Дозоа Гарднър) представлено в следующих жанрах: Фантастика, Научная Фантастика, Проза, Современная проза
 Название  Серия  Жанр
обложка книги Армагедони (Антология) Армагедони (Антология)

Независимо дали е предизвикан от гневни богове или технологични постижения на развита цивилизация, от самото начало на човешката история краят на света винаги е възбуждал интерес. В зората на новото хилядолетие теориите за разрушението на Земята включват от опустошителни природни катастрофи до самоунищожение на човечеството. А въображението ни отнася отвъд края, когато се питаме какъв ли ще е животът на оцелелите. Сценариите на водещите фантасти изглеждат доста страшни, както и… съвсем реалистични.

Фантастика, Научная Фантастика, Проза, Современная проза  
обложка книги Бягащият ловец Бягащият ловец

В пустошта, намерил най-после покоя на безметежната самота, Рамон отново е свободен. Но в търсенето на рудна жила се натъква на нещо неочаквано: криеща се високоразвита чужда раса, бегълци като него самия на чужд за тях свят. Ненадейно посветен в голяма и опасна тайна, Рамон трябва да се бори за свободата си от чуждопланетните похитители и в същото време — срещу враждебната и непредсказуема планета. Гонитбата започва.

Фантастика, Научная Фантастика  

Поиск книг, авторов и серий книг от Яндекса:

Схожие по жанру новинки месяца

 Жанры книг


 На хлебушек библиотекарю