Интернет-библиотека NemaloKnig.info: читай-качай!

По книгам:
 [EN]  [0-9]
По авторам:
 [EN]  [0-9]
По сериям:
 [EN]  [0-9]

Книги серии «Новите видове»

В этой серии представлено творчесво следующих авторов: Донър Лорън
Загрузка...

 Название  Автор  Жанр
обложка книги Фюри Фюри , часть 1.

Ели с ужас открива, че учените във фармацевтичната компания, за която работи, извършват нелегални експерименти, като комбинират човешка ДНК с животинска и създават Нови видове. Едно от тези създания пленява сърцето й и тя ще направи всичко, което е по силите й, за да го спаси… въпреки неговата омраза.

Фюри не знае какво е състрадание или любов. Той е прекарал живота си в килия, окован и малтретиран от хората, а единствената жена, на която си позволява да се довери, го предава. Сега е вече свободен и иска да си отмъсти. Заклева се, че ще я убие, но когато най-после попада в ръцете му, последното нещо, което иска да направи, е да нарани тази малка, сексапилна човешка жена.

Фюри не може да устои на Ели — на докосването на ръцете й, на устните й върху кожата си, на тялото й, обвито около неговото. Той е обсебен от аромата на своята жена.

Ели желае Фюри… Винаги го е желала. Мечтае за силното му снажно тяло и иска да излекува студеното му сърце.

Но да обича Фюри е едно, а да го укроти… съвсем друго.

Донър Лорън Любовные романы, Современные любовные романы, Любовно-фантастические романы  
обложка книги Слейд Слейд , часть 2.

Доктор Триша Норбит е прикована върху болнично легло от огромното тяло на мъж от Новите видове. Въпреки че е упоен от експерименталните медикаменти, той обещава да я дари с удоволствие… обаче персоналът в болницата ги прекъсва.

215 е мъжът, когото Триша никога няма да забрави, но когато се срещат отново в Хоумленд, той дори не я познава!

Любопитната нова лекарка иска да научи всичко за чифтосването между човешките създания и Новите видове.

Слейд предлага да й го покаже нагледно, но тя не се интересува от забежка за една нощ. Младият мъж не може да й предложи повече, защото е преследван от спомените за една жена, която се е опитал да бележи и да направи своя.

Но когато животът на Триша е застрашен, той е единственият, който може да я спаси. По време на бягството им през дивата природа, желанието им се възпламенява и не може да бъде потушено…

Донър Лорън Любовные романы, Современные любовные романы, Любовно-фантастические романы  
обложка книги Валиант Валиант , часть 3.

Тами винаги се е старала да бъде подготвена за нещастията, които животът поставя на пътя й, но никога не е допускала, че бъдещето й ще се преплете с това на секси мъж, който е наполовина лъв. Той е огромен и има най-екзотичните златисти очи, които някога е виждала.

Валиант мрази хората, но когато усеща аромата на най-очарователната човешка жена, нахлула в територията му, се замисля. Страхът й носи мириса на чисто и сладко изкушение, и след като ръцете му я обгърнат, той никога няма да я пусне.

Една нощ ще промени живота му.

Моя!

Донър Лорън Любовные романы, Современные любовные романы, Любовно-фантастические романы  
обложка книги Джъстис Джъстис , часть 4.

Едър, мускулест, екзотично красив и опасен, това е Джъстис Норт — лицето на Новите видове.

Джеси Дюпре е бъбрива, огнена човешка жена, твърдо решена да го научи как да се отпусне.

Тя знае, че връзка с точно този мъж едва ли би завършила добре, че мъката е неизбежна, но това няма да й попречи да освободи дивото в Джъстис и да прекара всеки откраднат миг, притисната към горещото му тяло.

Той се е заклел да защитава народа си и да си вземе половинка от собствения си вид и се разкъсва между жената, която иска, и клетвата, която е дал.

Донър Лорън Любовные романы, Современные любовные романы, Любовно-фантастические романы  
обложка книги Брон Брон , часть 5.

Само един поглед към Брон и Бека вече се чуди как ли би изглеждал без дрехи. Той също е привлечен от нея, но се е заклел никога да не докосва човешка жена — те не са достатъчно силни за грубия секс, който предпочита.

Когато научава, че ще живее под един покрив с Бека, приема това като шанс да разшири познанията си за хората. За щастие, може да го направи и в същото време да държи ръцете си далеч от нея…

Добрите му намерения отиват по дяволите, когато двамата са отвлечени и затворени в клетка. За Брон кошмарът започва отново. Двамата с Бека трябва да разчитат един на друг, ако искат да оцелеят.

Донър Лорън Любовные романы, Любовно-фантастические романы  

 Жанры книг